diumenge, 1 de juny del 2014

Quin estiu que es presenta!!

Aquest estiu, el Centre Berenguer arrenca amb força! Podreu gaudir dels seus monogràfics del 30 de juny al 25 de juliol de 2014, tant al local de Sabadell com a Barcelona, a l'espai D.

Per segon any consecutiu, el CB, Centre Berenguer presenta la seva nova programació per aquest estiu 2014 que integra una principal línia de treball basada en les Competències de l’Il·lustrador Professional (CIP). Aquests cursos, enmarcats en el món del disseny i la il·lustració, aposten per una formació contínua i especialitzada dirigida a un públic adult, professional i autodidacta, amb un desig d’assolir coneixements específics sobre les últimes tendències i noves oportunitats que ofereix el sector.
 
Àrees temàtiques:
El programa formatiu s’ha plantejat en dues àrees de treball complementàries. Per una banda, el treball plàstic dirigit a la creació d’obra gràfica en l’entorn de l’edició i la publicació editorial que  es concreta a través de les següents propostes:
- El Book professional. Disseny i composició. 12h. Barcelona
- “ÉRASE UNA VEZ, UN CUENTO” 2ª Edic. Àlbum il·lustrat.12h. Barcelona
- Creació de personatges i espais.12h. Sabadell
-Tècniques d’ Il·lustració.8h. Sabadell

I per una altra, el desenvolupament de les capacitats transversals que l’artista gràfic, des d’un punt de vista professional, podria assolir a través de:
- Enquadernació de maquetes. 9h Barcelona
- L’Il·lustrador emprenedor.12h. Barcelona
- Introducció al Game Art. 12h. Barcelona
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada